Gmail Tuki Suomi Nummero +358-923161270

Sunday, December 1, 2019

Mitä Toimia Tarvitaan Gmail-Tilin Deaktivoimiseksi?


Gmail on ilmainen verkkopohjainen sähköpostiympäristö, jonka tarjoaa teknologia jättiläinen Google. Aiemmin, kun Google julkaisi sen, he tarjoavat pääsyn siihen vain rajallisille käyttäjille, mutta myöhemmin ottaen huomioon sen suosion, he avaavat sen kaikille planeetan käyttäjille vuonna 2007. Nykyään yli miljardi ihmistä toimii tällä alustalla joka päivä. joka määrittelee sen onnistuneen ajon.

Nykyään yli 90% organisaatioista käyttää Gmailia työhönsä. Voit myös ottaa yhteyttä Gmail asiakaspalvelu ja saada lisätietoja. Tämän lisäksi se tarjoaa käyttäjilleen myös ilmaisen pilvitallennuksen, jossa voit käyttää 15 Gt ilmaista pilvitallennusta asiakirjojen ja muiden tiedostojen tallentamiseen.

Koska se on ilmainen verkkopohjainen sovellus, voit myös poistaa sen käytöstä pysyvästi tai poistaa sen aina, kun tarvitset. Kun olet deaktivoinut tilisi, voi kulua jopa 2 kuukautta sen ilmentämiseksi. Tilisi poisto tai lopullinen poistaminen poistaa kaikki viestit ja tietueet tästä palvelimesta. Muista, että se ei poista henkilöllisyyttäsi google-palvelimelta, vaan karkottaa sinut vain Gmail-palvelimelta. Identiteetin poistaminen Googlesta on erilainen prosessi, jossa henkilöllisyytesi poistetaan kaikista Google-palveluista, joihin sisältyy myös Gmail, ja se on täysin erilainen tehtävä. Joten lue koko artikkeli, jos haluat poistaa henkilöllisyytesi tältä alustalta.

Vaiheet tilisi deaktivoimiseksi


1. Avaa selain ja käy Gmailin virallisella verkkosivustolla. Pääset tiliisi kirjoittamalla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
2. Näytön oikeassa yläkulmassa on "Gear" -kuvake. Klikkaa sitä. Napsauta "Tilit ja tuonti" -vaihtoehtoa, joka näkyy "Sähköpostiasetukset" -kohdassa.
3. Etsi "Muuta tilin asetuksia" -vaihtoehto ja löydettyäsi napsauta sen alla "muut Google-tilin asetukset".
4. Napsauta "Omat tuotteet" -kohtaa vastaavaa "Muokkaa" -painiketta.
5. Nyt löydät vaihtoehdon "Poista Gmail pysyvästi". Klikkaa sitä.






Noudata tiliäsi helposti noudattamalla kaikkia yllä olevia vaiheita peräkkäin. Jos takertuit johonkin vaiheista, soita sitten Gmail Yhteyshenkilön Numero +358-923161270, jossa on tarjolla kokeneempi joukkue.