Gmail Tuki Suomi Nummero +358-923161270

Thursday, December 19, 2019

Vahvan Salasanan Valitseminen Gmail-Tilillesi


Paras tapa estää hakkereita varastamasta Gmail-tiliäsi on särkymättömän salasanan valitseminen. Kuitenkin harvat ihmiset ymmärtävät tämän. Itse asiassa edes ne, jotka tietävät vahvojen salasanojen merkityksen, eivät käytä niitä, koska he ovat huolissaan siitä, että ehkä unohtaa sen. Sen sijaan he käyttävät heikkoja ja toivovat parasta. Mutta toivo ei tee sinulle mitään, jos hakkerit lakkovat.

Jos tililläsi on heikko tai ennustettavissa oleva salasana, hakkereilla ei ole vaikeaa varastaa sitä. Se voi aiheuttaa sinulle paljon ongelmia, varsinkin jos olet yhdistänyt tilisi online-maksupalveluihin, kuten PayPal. He voivat käyttää tilitietojasi varastaaksesi rahaa sinulta. Jos jotain tällaista tapahtuu, ainoa asia, jonka voit tehdä, on soittaa Gmailin salasanan palautuspalveluun, joka auttaa sinua saamaan tilisi takaisin.

Mutta estääksesi tämän tapahtuvan, sinun on valittava heti vahva salasana. Salasanan on oltava ainutlaatuinen, mutta silti ikimuistoinen. Tietysti sen täytyy olla ikimuistoinen vain sinulle. Bruce Schneider on online-tietoturva-asiantuntija, jonka neuvo vahvan salasanan valitsemiseksi on käyttää suosikkikappaleesi sanakirjan alkukirjaimia. Kirjainten lisäksi salasanassa on oltava myös numeroita ja erikoismerkkejä, kuten kysymysmerkkejä, huutomerkkejä, pisteitä jne.

Vahvan salasanan valitseminen ei ole ainoa asia, jonka sinun pitäisi tehdä tilisi turvallisuuden parantamiseksi. Sinun on myös suoritettava kaksivaiheinen vahvistusprosessi ja valittava turvallisuuskysymykset, joiden vastaukset vain sinä tiedät. Kaiken lisäksi on viisasta muistaa myös Gmail Suomi. Sinun tulisi soittaa tähän numeroon mahdollisten sähköpostiin liittyvien ongelmien varalta.